Kuntosalit

EpuGym – kumimatot

Rakenteeltaan täyskumia oleva alusta on erittäin kestävä, käyttäjä-ystävällinen ja turvallinen, sekä jo pitkään kuntosaleilla käytetty. Matto on rullassa ja sen leveys on 125 cm. Asennus voidaan suorittaa sekä kiinteänä että irtoasennuksena. Saatavilla kahta eri mallia, joista EpuGym 1000 on hieman värikkäämpi ja kovempi kuin EpuGym 930. Matto on valmistettu kierrätyskumista ja värillisestä EPDM kumista.

Myydään täysin rullin.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja niiden saatavuudesta.

EpuGym matto

Rubrig Rubslice – kumimatot

Tämä laadukas täyskumista valmistettu kumimatto on hyvä vaihtoehto rullassa olevalle matolle sen helpomman käsiteltävyyden ansiosta. Matto soveltuu erittäin hyvin kuntosali käyttöön sen kestävyyden ja kitkan ansiosta, lisäksi se luo hyvät akustiset olosuhteet kuntosalille. Mattoa on saatavilla 4-10mm paksuisena ja yhden maton koko on 1m x 1m. Suosittelemme asennustavaksi alustaansa liimauksen tai teippauksen. Saatavilla kierrätyskumista ja EPDM kumista valmistettua mallia sekä hajuttomampaa, kokonaan EPDM kumista valmistettua mallia. Molempia saatavilla 24 eri värillä tai väripilkulla.

Minimi tilausmäärä 10 kpl

Kysy lisää eri vaihtoehdoista niiden saatavuudesta.

Plaksnes_03 - Liikuntalattian materiaali
Liikuntalattian materiaali
Plaksnes_06 - Liikuntalattian materiaali

Rubrig Puzzle – kumimatot

Monenlaiseen kuntosalikäyttöön suunniteltu helposti asennettava kumimatto kestää kovaa käyttöä. Saatavilla sekä perinteisiä kierrätyskumista valmistettuja mattoja että väripilkullisia mattoja. Väripilkkujen värit ja niiden sekoitukset valittavissa 24 eri väristä – väripilkut valmistettu EPDM kumista. Maton koko on n. 1m x 1m ja paksuudet 15mm – 25mm. Matot asennetaan toisiinsa palapeliliitoksin eikä niitä tarvitse kiinnittää alustaansa.

Minimi tilausmäärä 10 kpl.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja niiden saatavuudesta.

Kuntosalin lattiamateriaali
Kuntosalin lattia
Kuntosalin lattiamateriaali

Rubrig – kumilaatat

Erityisesti vapaapainoalueille suunniteltu laatta kestää kovaa käyttöä sekä vaimentaa ääntä ja tärinää. Tätä täyskumista valmistettua laattaa on saatavilla useana eri vahvuutena, joista yleisimmät ovat 30mm ja 40mm vahvuudet. Laattoja on saatavilla kolmen eri kokoisena – 500x500mm, 500x1000mm ja 1000x1000mm. Laattojen pinta- ja värivalikoima on laaja ja niihin on saatavilla myös luiskallisia reunapaloja.

Minimi tilausmäärä 9 m2.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja niiden saatavuudesta.

Jotain kysyttävää?

Jätä yhteydenottopyyntö