Kuntosalit

EpuGym – kumimatot

Rakenteeltaan täyskumia oleva alusta on erittäin kestävä, käyttäjä-ystävällinen ja turvallinen, sekä jo pitkään kuntosaleilla käytetty. Matto on rullassa ja sen leveys on n.125cm. Asennus voidaan suorittaa sekä kiinteänä että irtoasennuksena. Saatavilla kahta eri mallia, joista EpuGym 1000 on hieman värikkäämpi ja kovempi kuin EpuGym 930.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja niiden saatavuudesta.

Rubrig Rubslice – kumimatot

Tämä laadukas täyskumista valmistettu kumimatto on hyvä vaihtoehto rullassa olevalle matolle sen helpomman käsiteltävyyden ansiosta. Matto soveltuu erittäin hyvin kuntosali käyttöön sen kestävyyden ja kitkan ansiosta, lisäksi se luo hyvät akustiset olosuhteet kuntosalille. Mattoa on saatavilla 4-10mm paksuisena ja yhden maton koko on 1m x 1m. Suosittelemme asennustavaksi alustaansa liimauksen tai teippauksen. Saatavilla kierrätyskumista ja EPDM kumista valmistettua mallia sekä hajuttomampaa, kokonaan EPDM kumista valmistettua, mallia. Molempia saatavilla 24 eri värillä tai väripilkulla.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista niiden saatavuudesta.

Rubrig Puzzle – kumimatot

Monenlaiseen kuntosalikäyttöön suunniteltu helposti asennettava kumimatto kestää kovaa käyttöä. Saatavilla sekä perinteisiä kierrätyskumista valmistettuja mattoja että väripilkullisia mattoja. Väripilkkujen värit ja niiden sekoitukset valittavissa 24 eri väristä – väripilkut valmistettu EPDM kumista. Maton koko on n. 1m x 1m ja paksuudet 15mm – 25mm. Matot asennetaan toisiinsa palapeliliitoksin eikä niitä tarvitse kiinnittää alustaansa.

Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja niiden saatavuudesta.

Rubrig – kumilaatat

Erityisesti painonnostokäyttöön suunniteltu alusta kestää kovaa käyttöä sekä vaimentaa ääntä ja tärinää. Täyskumista valmistettua laattaa on saatavilla useana eri vahvuutena, joista yleisin vapaapainoalueella on 40mm vahvuinen. Laatan koko on 1000mm x 500mm ja niissä on tappi kiinnitys. Laattojen pinta- ja värivalikoima on laaja ja niihin saatavilla myös luiskallisia reunapaloja. 

 

Kysy lisää eri vaihtoehdoista ja niiden saatavuudesta.

Jotain kysyttävää?

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita meille:
0291703020