Kuntosalit

EpuGym kumimatot

Rakenteeltaan täyskumia oleva alusta on erittäin kestävä, käyttäjä-ystävällinen ja turvallinen, sekä jo pitkään kuntosaleilla käytetty. Mattoja on helppo ja nopea asentaa; asennus voidaan suorittaa sekä kiinteänä että irtoasennuksena.

Suoraan varastostamme saatavilla harmaapilkkuista, 8mm vahvuista EpuGym kumimattoa.

Kysy muiden värien ja paksuuksien saatavuutta.

Rubrig – Rubslice kumilaatat

Tämä laadukas täyskumista valmistettu laatta on hyvä vaihtoehto rullassa olevalle matolle. 3-10 mm paksuisten laattojen koko on noin neliö, joten niitä on helppo käsitellä ja asentaa. Suosittelemme asennustavaksi alustaansa liimauksen tai teippauksen. Saatavilla kierrätyskumista ja EPDM kumista valmistettua mallia sekä hajuttomampaa EPDM kumista valmistettua mallia. Molempia saatavilla 24 eri värillä tai väripilkulla.

Kysy eri vaihtoehtoja ja niiden saatavuutta.

Kumilaatat

Erityisesti painonnostokäyttöön suunniteltu alusta kestää kovaa käyttöä. Kierrätyskumista valmistettua kumilaattaa on saatavilla mustana ja tiilenpunaisena, 43mm vahvuisena – suoraan varastostamme. Laatan koko on 1000mm x 500mm ja niissä on tappi kiinnitys. Nämä laatat saatavilla suoraan varastostamme lyhyellä toimitusajalla.

Noin viikon toimitusajalla saatavilla myös lohenpyrstökiinnitteisiä 15 mm vahvuisia mustia kumilaattoja. Laatat on valmistettu kierrätyskumista ja niiden koko on 1000mm x 1000mm.

 

Kysy muiden värien ja paksuuksien saatavuutta.

Jotain kysyttävää?

Jätä yhteydenottopyyntö tai soita meille:
0291703020