Jäähallit

EpuHockey – luistimen kestävät kumimatot

Rakenteeltaan täyskumia oleva alusta on erittäin kestävä, käyttäjä-ystävällinen ja turvallinen. Mattoja on helppo ja nopea asentaa; asennus voidaan suorittaa sekä kiinteänä että irtoasennuksena. Luistimista ei jää merkittäviä jälkiä maton pintaan, joten tuote säilyy pitkään uudenveroisena. Saatavilla 10mm ja 12mm vahvuisena sekä usealla eri värivaihtoehdolla. Matto on rullassa jonka leveys on 1,25m.

Kysy eri vaihtoehtoja ja niiden saatavuutta.

Rubrig Rubslice – luistimen kestävät kumimatot

Tämä laadukas täyskumista valmistettu matto on hyvä vaihtoehto rullassa olevalle matolle. 8 ja 10mm paksuisen maton koko on noin neliö, joten niitä on helppo käsitellä ja asentaa. Luistimista ei jää merkittäviä jälkiä maton pintaan, joten tuote säilyy pitkään uudenveroisena. Suosittelemme asennustavaksi alustaansa liimauksen 2-komponenttiliimalla. Saatavilla kierrätyskumista ja EPDM kumista valmistettua mallia sekä hajuttomampaa täysin EPDM kumista valmistettua mallia. Molempia saatavilla 24 eri värillä tai väripilkulla.

Kysy eri vaihtoehtoja ja niiden saatavuutta.

Rubrig Puzzle – luistimen kestävät kumimatot

Helposti asennettava kumimatto kestää hyvin luistimista aiheutuvaa kovaa kulutusta. Saatavilla sekä perinteisiä kierrätyskumista valmistettuja mattoja että väripilkullisia mattoja. Väripilkkujen värit ja niiden sekoitukset valittavissa 24 eri väristä – väripilkut valmistettu EPDM kumista. Kierrätyskumisia mattoja saatavilla mustana, punaisena, vihreänä, sinisenä ja harmaana. Maton koko n. 1m x 1m ja paksuudet 12mm – 15mm. Matot asennetaan toisiinsa palapeliliitoksin eikä niitä tarvitse kiinnittää alustaansa, joten ne sopivat erittäin hyvin esimerkiksi kaukaloa ympäröiville alueille.

Kysy eri vaihtoehtoja ja niiden saatavuutta.

Jotain kysyttävää?

Jätä yhteydenottopyyntö