Liikuntahallit

HELSINKI 10 – 10

HELSINKI 15 – 10 L

Laadukas parkettipintainen aluejoustava urheilulattia, jonka hyvä iskunvaimennuskyky mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja hyvät urheilulliset ominaisuudet. Pintalauta on vanerirakenteinen, jolloin lattian kosteuseläminen on hyvin vähäistä. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtoja on kolme­ – vaahtera, tammi ja saarni. Lattian rakennekorkeus on vain 34,6 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Helsinki 10-10 on runkorakenteeltaan kokonaan koivuvaneria ja molemmilla malleilla on M1 päästöluokitus.

HELSINKI ECO

Kustannustehokas joustoparketti pieniin ja keskisuuriin liikuntasaleihin, kuitenkin erittäin hyvillä urheilullisilla ominaisuuksilla. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtona on ajaton tammi. Lattian rakennekorkeus on vain 35,5 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Lattialla on lisäksi M1 päästöluokitus.

BERLIN 13 F

Laadukas parkettipintainen aluejoustava urheilulattia, jonka koolausrakenne mahdollistaa hyvän iskunvaimennuskyvyn. Pintalauta on vanerirakenteinen, jolloin lattian kosteuseläminen on hyvin vähäistä. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtoja on kolme­ – vaahtera, tammi ja saarni. Lattian rakennekorkeus on 81,6 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Lisäksi lattian runkorakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon. Erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa rakennekorkeutta. Lattialla on lisäksi M1 päästöluokitus.

STOCKHOLM 10 F

Laadukas parkettipintainen aluejoustava urheilulattia, jonka koolausrakenne mahdollistaa erittäin hyvän iskunvaimennuskyvyn. Pintalauta on vanerirakenteinen, jolloin sen kosteuseläminen on hyvin vähäistä. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtoja on kolme­ – vaahtera, tammi ja saarni. Lattian rakennekorkeus on vain 56,6 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Lisäksi runkorakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon. Lattialla on lisäksi M1 päästöluokitus.

HARO PROTECT – akustiset turvaseinäratkaisut

Haron turvaseinävalikoimasta löytyy ratkaisu liikuntahallien ja -salien käyttäjien törmäysturvallisuuteen ja akustisiin ongelmiin. Turvaseinien pintamateriaali on koivuvanerirakenteinen, jolloin pinta ei rikkoudu kovemmastakaan iskusta mutta takaa hyvän iskunvaimennuksen joustavan alusrakenteensa ansioista. Rei’tetyt levyt parantavat tilan akustisia ominaisuuksia, kun levyjä käytetään suurina pintoina. Pintalevyjä on saatavilla useana eri pintakuviointina ja värinä, jolloin niillä voidaan luoda yksilöllinen viimeistelty ulkonäkö. Rakennevahvuudet vaihtelevat riippuen mallista ja ohuin seinä on vain 19mm vahvuinen Light 19 malli ja paksuimmat yli 100mm vahvuisia ristikoolattuja malleja. Saatavilla myös palonsuojakäsitelty malli, Light 27 Pro. Jokainen seinäratkaisu räätälöidään jokaisen kohteen tarpeen mukaan. Lisäksi seinät ovat täysin huoltovapaita, hygieenisiä ja erittäin pitkäikäisiä.

UNOBAT 45

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia kohteisiin joissa rakennekorkeuden on oltava matala. Sen erityinen joustinkerros takaa hyvän iskunvaimennuskyvyn ja kuitenkin samalla vain 45mm vahvuisen rakennekorkeuden. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Koolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

BLUBAT 52 – 67 – 79

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia, usealla eri rakennekorkeudella. Joustinkerros takaa erittäin hyvän pallon pompun ja kuitenkin hyvän iskunvaimennuskyvyn. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Rakennekorkeuksia on kolme – 52, 67 ja 79 mm. Koolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

UNOBAT 62+

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia erityisesti saneerauskohteisiin. Erittäin hyvän iskunvaimennuskyvyn omaava lattia voidaan asentaa niin tasaiselle kuin epätasaisellekin alustalle erityisen J-Lock korkeussäädön ansioista. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Rakennekorkeus on valittavissa 82 mm ja 209 mm välillä. Tasaiselle alustalle UnoBat 62+ voidaan tehdä myös 62 mm rakennekorkeudella. Koolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

DUOBAT 120+

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia erityisesti saneerauskohteisiin joissa vaaditaan korkeaa rakennekorkeutta. Erittäin hyvän iskunvaimennuskyvyn omaava lattia voidaan asentaa niin tasaiselle, kuin epätasaisellekin pinnalle erityisen J-Lock korkeussäädön ansioista. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Rakennekorkeus on valittavissa 120 mm ja 242 mm välillä. Ristikoolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

Conica Conipur PU-massalattiat urheilukäyttöön

Conica Conipurin urheilulattia valikoimasta löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen käyttötarkoitukseen­ – aina pienestä salista isoon liikuntahalliin. Lattioiden rakenteissa on otettu erityisesti huomioon käyttäjien turvallisuus, hyvät urheilulliset ominaisuudet ja puhdas sisäilma. Conipur lattian elinkaarikustannukset sekä hoitokulut ovat erittäin matalat ja lattian voi tarvittaessa pinnoittaa uudestaan. Värivalikoima on erittäin runsas ja usealla lattiamallilla on lisäksi M1 päästöluokitus. Kaikki mallit täyttävät urheilulattioille asetetun EN14904 standardin.

GraboSport Urheilulattiat

GraboSport urheilulattioihin sisältyy erittäin laaja tuotevalikoima joustavia muovimattoja moneen eri käyttötarkoitukseen joko pistejoustavana, yhdistelmäjoustavana tai aluejoustavana vaihtoehtona. Joustavat muovimatot eivät vaadi säännöllistä huoltamista ja hoitokulut ovat alhaiset. Tuotteesta löytyy laaja värivalikoima ja ne ovat myös 100% kierrätettäviä. GraboSport lattioilla on erittäin laaja käyttöalue ja niistä saadaan räätälöityä jokaiseen tarkoitukseen sopiva urheilulattia. 

Liikuntahallin lattian suojaus

Valikoimassamme on ratkaisu liikuntahallien lattian suojaukseen erilaisissa yleisötapahtumissa. Laadukkaat muovimatot suojaavat lattiaa sekä naarmuilta että lialta. Matot ovat rullissa ja niiden pituudet voidaan räätälöidä mahdollisimman sopiviksi jokaiseen liikuntahalliin. Mattojen materiaalin ansiosta ne ovat sekä helppo pitää puhtaana että erittäin hygieenisiä ja levittyvät helposti lattialle.

Haluan lisätietoja

Haluan lisätietoja sähköpostiini seuraavista lattiamateriaaleista.

    Jotain kysyttävää?

    Jätä yhteydenottopyyntö