Liikuntahallit

CONIPUR HG Flex pure 9+2
CONIPUR HG premium 14+3

Nykyaikainen monitoimikäyttöön tarkoitettu pistejoustava urheilulattia tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja turvallisuuden. Soveltuu parhaiten pieniin saleihin, joissa pääkäyttäjät ovat lapsia. Tuotteella on sekä erinomainen kestävyys että todella pienet elinkaarikustannukset ja tuote on myös uudelleen pinnoitettavissa. Saumaton ja tasainen pintakerros tekee tuotteesta helposti hoidettavan. Vesipohjainen pintakerros luo hyvät asennusolosuhteet ja erittäin puhtaan sisäilman. Tuotteilla on EN14904 hyväksyntä ja lisäksi ne ovat erittäin vähäpäästöisiä, eikä rakenteissa ei ole käytetty SBR kierrätyskumia. Pintaväri on valittavissa laajasta värivalikoimasta.

CONIPUR KF Pure

Korkean tason liittojoustava urheilulattia tarjoaa erinomaisen mukavuuden ja turvallisuuden sekä kestävyyden. Soveltuu parhaiten pieniin ja keskisuuriin saleihin, joissa lattialta vaaditaan hieman parempia ominaisuuksia kuin mitä pistejoustava urheilulattia tarjoaa.  Saumaton ja tasainen pintakerros tekee tuotteesta helposti hoidettavan ja tuote on myös uudelleen pinnoitettavissa. Vesipohjainen pintakerros luo hyvät asennusolosuhteet ja puhtaan sisäilman. Tuotteella on sekä EN14904 hyväksyntä, että M1 päästöluokitus ja rakenteessa ei ole käytetty SBR kierrätyskumia. Lattian rakennekorkeus on 14 mm. Tuotteen joustinkerroksena käytetään polyolefiinista valmistettua mattoa ja pintaväri on valittavissa laajasta värivalikoimasta.

CONIPUR CE protect+

Monitoimikäyttöön tarkoitettu yhdistelmäjoustava urheilulattia tarjoaa sekä erinomaisen pallon pompun, että mukavuuden ja turvallisuuden. Soveltuu erinomaisesti kaikkeen sisäliikuntaan sekä kaikille käyttäjille aina lapsesta aikuiseen. Rakenteensa ansiosta kestää erinomaisesti suuret pistekuormat, kuten siirtokatsomot. Tuotteella on sekä erinomainen kulutuksen kestävyys, että kuorman kestävyys ja todella pienet elinkaarikustannukset. Saumaton ja tasainen pintakerros tekee tuotteesta helposti hoidettavan ja tuote on myös uudelleen pinnoitettavissa. Vesipohjainen pintakerros luo hyvät asennusolosuhteet ja puhtaan sisäilman. Tuotteella on sekä EN14904 hyväksyntä, että M1 päästöluokitus ja rakenteessa ei ole käytetty SBR kierrätyskumia. Lattian rakennekorkeus on 36mm ja pintaväri on valittavissa laajasta värivalikoimasta.

CONIPUR retopping

Conipur retopping on uudelleenpinnoite vanhoille polyuretaanipinnoitteille. Pallon pomppu pysyy tasaisena pinnoituksen jälkeenkin ja tuotteella on erinomainen kestävyys. Saumaton ja tasainen pintakerros tekee tuotteesta helposti hoidettavan. Vesipohjainen pintakerros luo hyvät asennusolosuhteet ja puhtaan sisäilman. Myös värivalikoima on laaja.

CONIPUR HG SPRINT

Sisäyleisurheiluun tarkoitettu polyuretaanimassapintainen piikkarinkestävä liikuntalattia, joka soveltuu myös normaaliin sisäliikuntaan. Saumaton ja tasainen pintakerros tekee tuotteesta helposti hoidettavan ja se on myös uudelleen pinnoitettavissa. Vesipohjainen pintakerros luo hyvät asennusolosuhteet ja puhtaan sisäilman. Lattia on käyttöluokaltaan pistejoustava ja sitä on saatavilla kahdella eri rakennekorkeudella – 14 mm ja 18 mm. Tuotteella on EN14904 hyväksyntä.

CONIPUR 9+2/20, CONIPUR 4+2/90, CONIPUR 4+2/90AL, CONIPUR 4+2/H-SPORT

Erityisesti saneerauskohteisiin tarkoitetut polyuretaanimassapintaiset urheilulattiamallit, jotka ovat monitoimikäyttöön suunniteltuja. Lattioilla on sekä erinomainen kulutuksen kestävyys, että kuorman kestävyys ja todella pienet elinkaarikustannukset. Lattiamallit ovat rakenteidensa ansiosta yhdistelmäjoustavia ja usean eri rakennekorkeutensa ansiosta käyvät moneen erilaiseen saneeraus kohteeseen. Saumaton ja tasainen pintakerros tekee tuotteista helposti hoidettavia ja ne ovat myös uudelleen pinnoitettavissa. Vesipohjainen pintakerros luo hyvät asennusolosuhteet ja puhtaan sisäilman. Tuotteiden pintakerroksella on sekä EN14904 hyväksyntä, että M1 päästöluokitus ja rakenteissa ei ole käytetty SBR kierrätyskumia. Suurinosa malleista on alustaansa ankkuroituja.

HELSINKI 10 – 10

HELSINKI 15 – 10 L

Laadukas parkettipintainen aluejoustava urheilulattia, jonka hyvä iskunvaimennuskyky mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja hyvät urheilulliset ominaisuudet. Pintalauta on vanerirakenteinen, jolloin lattian kosteuseläminen on hyvin vähäistä. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtoja on kolme­ – vaahtera, tammi ja saarni. Lattian rakennekorkeus on vain 34,6 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Helsinki 10-10 on runkorakenteeltaan kokonaan koivuvaneria ja molemmilla malleilla on M1 päästöluokitus.

HELSINKI ECO

Kustannustehokas joustoparketti pieniin ja keskisuuriin liikuntasaleihin, kuitenkin erittäin hyvillä urheilullisilla ominaisuuksilla. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtona on ajaton tammi. Lattian rakennekorkeus on vain 35,5 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Lattialla on lisäksi M1 päästöluokitus.

BERLIN 13 F

Laadukas parkettipintainen aluejoustava urheilulattia, jonka koolausrakenne mahdollistaa hyvän iskunvaimennuskyvyn. Pintalauta on vanerirakenteinen, jolloin lattian kosteuseläminen on hyvin vähäistä. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtoja on kolme­ – vaahtera, tammi ja saarni. Lattian rakennekorkeus on 81,6 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Lisäksi lattian runkorakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon. Erityisesti kohteisiin, joissa vaaditaan korkeaa rakennekorkeutta. Lattialla on lisäksi M1 päästöluokitus.

STOCKHOLM 10 F

Laadukas parkettipintainen aluejoustava urheilulattia, jonka koolausrakenne mahdollistaa erittäin hyvän iskunvaimennuskyvyn. Pintalauta on vanerirakenteinen, jolloin sen kosteuseläminen on hyvin vähäistä. Kestävä PERMADUR® pintalakkaus mahdollistaa pitkät huoltolakkausvälit ja myös alhaiset elinkaarikustannukset. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on FIBA hyväksyntä. Pintapuuvaihtoehtoja on kolme­ – vaahtera, tammi ja saarni. Lattian rakennekorkeus on vain 56,6 mm ja se on rakenteeltaan uiva. Lisäksi runkorakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon. Lattialla on lisäksi M1 päästöluokitus.

HARO PROTECT – akustiset turvaseinäratkaisut

Haron turvaseinävalikoimasta löytyy ratkaisu liikuntahallien ja -salien käyttäjien törmäysturvallisuuteen ja akustisiin ongelmiin. Turvaseinien pintamateriaali on koivuvanerirakenteinen, jolloin pinta ei rikkoudu kovemmastakaan iskusta mutta takaa hyvän iskunvaimennuksen joustavan alusrakenteensa ansioista. Rei’tetyt levyt parantavat tilan akustisia ominaisuuksia, kun levyjä käytetään suurina pintoina. Pintalevyjä on saatavilla useana eri pintakuviointina ja värinä, jolloin niillä voidaan luoda yksilöllinen viimeistelty ulkonäkö. Rakennevahvuudet vaihtelevat riippuen mallista ja ohuin seinä on vain 19mm vahvuinen Light 19 malli ja paksuimmat yli 100mm vahvuisia ristikoolattuja malleja. Saatavilla myös palonsuojakäsitelty malli, Light 27 Pro. Jokainen seinäratkaisu räätälöidään jokaisen kohteen tarpeen mukaan. Lisäksi seinät ovat täysin huoltovapaita, hygieenisiä ja erittäin pitkäikäisiä.

UNOBAT 45

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia kohteisiin joissa rakennekorkeuden on oltava matala. Sen erityinen joustinkerros takaa hyvän iskunvaimennuskyvyn ja kuitenkin samalla vain 45mm vahvuisen rakennekorkeuden. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Koolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

BLUBAT 52 – 67 – 79

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia, usealla eri rakennekorkeudella. Joustinkerros takaa erittäin hyvän pallon pompun ja kuitenkin hyvän iskunvaimennuskyvyn. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Rakennekorkeuksia on kolme – 52, 67 ja 79 mm. Koolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

UNOBAT 62+

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia erityisesti saneerauskohteisiin. Erittäin hyvän iskunvaimennuskyvyn omaava lattia voidaan asentaa niin tasaiselle kuin epätasaisellekin alustalle erityisen J-Lock korkeussäädön ansioista. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Rakennekorkeus on valittavissa 82 mm ja 209 mm välillä. Tasaiselle alustalle UnoBat 62+ voidaan tehdä myös 62 mm rakennekorkeudella. Koolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

DUOBAT 120+

Massiivipuupintainen aluejoustava urheilulattia erityisesti saneerauskohteisiin joissa vaaditaan korkeaa rakennekorkeutta. Erittäin hyvän iskunvaimennuskyvyn omaava lattia voidaan asentaa niin tasaiselle, kuin epätasaisellekin pinnalle erityisen J-Lock korkeussäädön ansioista. Tuotteen asennusta on pyritty helpottamaan ja nopeuttamaan esivalmisteisilla komponenteilla, kuten kahden pintapuun lohenpyrstöliitoksilla ja pintapuun tehdaslakkauksella. Pintapuuvaihtoehtoja on neljä ­– vaahtera, saarni, pyökki ja lämpökäsitelty pyökki. Pintapuu kestää 8 – 10 puulle hiontakertaa ja lattia on rakenteeltaan uiva. Tuote täyttää EN 14904 standardin ja sillä on mm. FIBA hyväksyntä. Rakennekorkeus on valittavissa 120 mm ja 242 mm välillä. Ristikoolausrakenne mahdollistaa alustan koneellisen ilmanvaihdon.

GraboSport Urheilulattiat

GraboSport urheilulattioihin sisältyy erittäin laaja tuotevalikoima joustavia muovimattoja moneen eri käyttötarkoitukseen joko pistejoustavana, yhdistelmäjoustavana tai aluejoustavana vaihtoehtona. Joustavat muovimatot eivät vaadi säännöllistä huoltamista ja hoitokulut ovat alhaiset. Tuotteesta löytyy laaja värivalikoima ja ne ovat myös 100% kierrätettäviä. Tuotteella on erittäin laaja käyttöalue ja niistä saadaan räätälöityä jokaiseen tarkoitukseen sopiva urheilulattia.

Liikuntahallin lattian suojaus

Valikoimassamme on ratkaisu liikuntahallien lattian suojaukseen erilaisissa tapahtumissa. Laadukkaat muovimatot suojaavat lattiaa sekä naarmuilta että lialta. Käytännölliset säilytystelineet ja rullanlevitysvaunut auttavat näiden mattojen käsittelyssä sekä varastoinnissa. Saamme räätälöityä sopivan ratkaisun jokaiseen tarpeeseen. Säilytystelineet ja levitysvaunut soveltuvat myös erittäin hyvin urheilumuovimattojen käsittelyyn.

Haluan lisätietoja

Haluan lisätietoja sähköpostiini seuraavista lattiamateriaaleista.

    Jotain kysyttävää?

    Jätä yhteydenottopyyntö tai soita meille:
    0291703020